CMAS Nitrox blender

Oprettet d. 2015-12-01

Når vi nu har anskaffet os et nitrox anlæg skal vi også have uddannet nogle folk til at bruge det. Vi vil derfor afholde CMAS nitrox blender kursus. Er man ikke blender kan man ikke fylde nitrox og må derfor aftale med en blender at få fyldt nitrox på sine flasker. 

Nitrox blender kurset henvender sig til dem som gerne vil kunne fylde luft på flaskerne med mere ilt end der normalt er i almindelig luft. Hvis du tænker, at du vil dykke med nitrox i fremtiden eller bare vil kunne hjælpe dine klubkammerater, når de skal have nitrox på flaskerne, så er det også en god mulighed for at opgradere dine færdigheder.

Kurset bliver et åbent kursus så ikke medlemmer kan også deltage. I skal selv købe Gasblender håndbogen på forbundets hjemmeside. Vi kan evt. aftale at købe sammen og spare fragten. I skal inden kurset have læst bogen og sat jer ind i stoffet. 

http://shop.sportsdykning.dk/produkt/gasblenderhaandbog/

Prisen for kurset bliver 700 kr. for medlemmer og 1200 kr for ikke medlemmer inkl. certifikat og forplejning på kurset. 

Kurset vil foregå lørdag d. 23. januar 2016. Vi starter kl. 8 med morgenmad og fortsætter indtil omkring 17-18. Der vil være morgenmad, frokost og kaffe inkluderet i kurset. Sodavand sælges til normale barpriser. 

Instruktør på kurset vil være Ivan Maimann fra Teknisk Udvalg i forbundet. 

Tilmelding er først til mølle, medlemmer som ikke medlemmer, til Morten på mail (mortenfirst@gmail.com) eller tlf. 24797141. Der er plads til maks 10 på holdet så skynd jer at tilmelde jer.