CMAS Nitrox blender kursus

Oprettet d. 2018-11-04

Vi afholder nyt Nitrox blender kursus!

Nitrox blender kurset henvender sig til dem som gerne vil kunne fylde luft på flaskerne med mere ilt end der normalt er i almindelig luft. Hvis du tænker, at du vil dykke med nitrox i fremtiden eller bare vil kunne hjælpe dine klubkammerater, når de skal have nitrox på flaskerne, så er det også en god mulighed for at opgradere dine færdigheder.

Kurset bliver et åbent kursus så ikke medlemmer kan også deltage. I skal selv købe Gasblender håndbogen på forbundets hjemmeside. Hvis man ikke ønsker at købe bogen kan den downloades som PDF på forbundets hjemmeside. I skal inden kurset have læst bogen og sat jer ind i stoffet. 

http://shop.sportsdykning.dk/produkt/gasblenderhaandbog/

http://tekniskudvalg.sportsdykning.dk/wp-content/uploads/sites/10/2018/03/Gasblender_v4.pdf

Prisen for kurset bliver 800 kr. for medlemmer og 1200 kr for ikke medlemmer inkl. certifikat og forplejning på kurset. Ikke medlemmer skal dog være medlem af anden DSF klub. 

Kurset vil foregå søndag d. 18. november 2018. Vi starter kl. 8 med morgenmad og fortsætter indtil omkring 17-18. Der vil være morgenmad, frokost og kaffe inkluderet i kurset. Sodavand sælges til normale barpriser. 

Instruktør på kurset vil være Morten med støtte fra Ivan Maimann fra Teknisk Udvalg i forbundet. 

Tilmelding er først til mølle, medlemmer som ikke medlemmer, til Morten på mail (mortenfirst@gmail.com) eller tlf. 24797141. Der er plads til maks 10 på holdet så skynd jer at tilmelde jer.