Næstved Sportsdykker KlubNæstved Sportsdykkerclub (NSC) er stiftet aug. 1970 og tæller i dag ca. 85 medlemmer, hvor af de yngste er 6-8 år og de ældste 60-65 år. Ikke alle aktive, men dog medlemmer.

NSC virke er at fremme dykkersporten i Sydsjælland, via uddannelse af nye dykkere, afholdelse af en række aktiviteter året rundt, samt tilbyde dykkerture det meste af året, både indenlands og udenlands. Vores mål på længere sigt er at blive "dykkerklubben", hvor alle kan komme og dykke uanset certifikat, men under sikre og optimale forhold.

NSC optager nye medlemmer med alle certifikat typer, PADI, NASE osv. Alle er velkommen og vi kan tilbyde en række medlemsfordele som beskrevet nedenfor.
Vores primære formål er dykning - sikker dykning og vi dykker derfor under Dansk sportsforbund og overholder deres love og regler.

Afhængig af vejret arrangeres der dykkertur hver uge som spænder lige fra vragdykning, strømdyk, natdyk, naturdyk til UV-jagt. (Ved UV jagt kræves det, at der er indløst fisketegn).

NSC har klubhus på Maglemølle Erhvervspark 93, 4700 Næstved.